A híres magyar vendégszeretet, a „puszta” és a lovasok rejtelmes, de ugyanakkor mesés világa, a hamisítatlan magyar konyha remekei – köztük a gulyásleves, a birkapörkölt és a kenyérlángos – a világhírű zamatos magyar borok, a népi hagyományok, a pazar gyógyfürdők és a több mint ezeréves történelmi hagyományokra épülő kulturális és művészeti értékek önmagukban is csalogatóan hatnak az utazni vágyók számára. Az Erdőspuszta Club Hotel**** Fenyves Vendéglő és Rendezvényterem az ország második legnagyobb városától, Debrecentől alig néhány kilométerre, egy vadregényes 6 hektáros fenyőerdő közepén mindezt csokorba szedve kínálja az ideérkező vendégek számára. 

A város zajától távol, mégis a látnivalóktól és a színes programoktól alig karnyújtásnyira, festői szépségű természeti környezetben megbúvó Erdőspuszta Club Hotel négycsillagos szolgáltatásokkal várja a pihenni, feltöltődni, szórakozni vágyókat. Exkluzív rendezvénytermeivel, a’la carte Fenyves Vendéglőjével, hangulatos borozójával, erdei panorámás szobáival és lakosztályaival, tóparti vendégházával, gazdag gasztronómiai- és wellness szolgáltatásaival, valamint lovas tanyájának színes fakultatív-, sport és szabadidős programjaival méltán nevezhető a térség egyik legszebb turisztikai paradicsomának.


A hozzánk betérők nem kis túlzással szemtanúi lehetnek a gasztronómia és a borkultúra találkozásának, hiszen a hét minden napján nyitva tartó Fenyves Vendéglőnkben a hagyományos magyar és a nemzetközi konyha ízei, erdő övezte látványteraszunkon [...]énparázson sült grill specialitások, kemencében készült ételek és bográcsban főtt finomságok, míg borozónkban a legkiválóbb hazai pincészetek borai és neves pálinkaházak italai fogadják a kulináris élvezetek kedvelőit.

A „hazai” és „házi” jelzők nálunk nemcsak divatszavak, a valóságot fedik, hiszen az étlapunkon szereplő ételeink túlnyomó részét saját tartású állataink húsából készítjük el, így vendégeink asztalára minden esetben válogatott alapanyagokból készült fogások kerülnek.



A folyamatosan megújuló gasztronómiai akcióink mellett vasárnaponként 12.00 és 15.00 óra között népszerű Sunday Brunch várja a svédasztalos ebéd kedvelőit, ahol az előételek mellett tartalmas levesek és különleges főételek, köretek, salátabár és házi desszertvariációk közül válogathatnak korlátlanul házunk vendégei.

A többfogásos „kóstolók” elkötelezettjeit családias hangulatú borvacsoráinkra és pálinkaestjeinkre invitáljuk, és akkor se habozzanak hozzánk fordulni, ha privát borvacsorára vágynak, hiszen szakembereink mind a borok, mind pedig a menüsor összeállításában örömmel állnak segítségükre. A városban ez idáig egyedülállóan, az 5 fő fölötti társaságoknak Debrecenből ingyenes transzfert biztosítunk club hotelünkbe, ahol akár már OTP, K&H, MKB SZÉP Kártyával ás Erzsébet utalvánnyal is igénybe vehetik szolgáltatásainkat a hozzánk érkező vendégek.



A különleges atmoszférájú szálloda- és rendezvénykomplexum nagy űrt tölt be a régióban a rendezvényszervezés- és lebonyolítás, valamint a konferenciaturizmus területén. Legyen szó akár céges meetingről vagy csapatépítő tréningről, nagyobb szabású esküvőről, bálról, fogadásról, családi és baráti összejövetelről, a legmodernebb hang- és fénytechnikával, valamint 25 nm-es zenekari színpaddal ellátott 350 fős, 3 szekciós Fenyves Rendezvénytermünk, 60 férőhelyes borozónk, 14 férőhelyes Herr Bukolyi VIP különtermünk, lovas tanyánk vendégházának 80 fős Arbo Rendezvényterme egy időben akár több rendezvénynek is zavartalanul otthont tudunk biztosítani.

Szállodánkban a vendégeket 26 erdei panorámás, bútorozott, fedett terasszal rendelkező, pótágyazható standard szoba, 2 lakosztály – nászutas és Junior – valamint egy családi apartman várja. Szobáink mindegyike klímatizált, minibárral, laptop méretű széffel és korlátlan internet hozzáféréssel rendelkezik. Lovas tanyánk vendégháza hamisítatlan falusi hangulatot kölcsönöz az ideérkezőknek. A vendégeket itt 4 darab kétágyas és 2 darab négyágyas szoba, valamint egy exkluzív apartman fogadja.



A szálloda a passzív és az aktív pihenésre egyaránt kiválóan alkalmas. A club hotel 12 hektáros lovas tanyáján az érdeklődőket színes lovas programok – lovaglás karámban, terepen és 800 nm-es fedett lovardában, szakképzett lovas oktatás, díjugratás, hintózás, pusztakocsikázás, csikós bemutató – valamint a téli időszakban fedett és fűtött műfüves tenisz- és kispályás focipálya, kerékpárkölcsönzés, horgásztó, őshonos magyar háziállatok sokasága állatsimogatóval, valamint igény szerint akár egy hamisítatlan tanyasi disznótor lebonyolítása várja. A természet kedvelői akár több kilométeres gyalogtúrákat, kerékpáros kirándulásokat is tehetnek a csodás Erdőspuszták területén vagy a közeli Arborétumban.



Azon vendégeinknek, akik nyugodt pihenésre vágynak, szállodánk wellness és fitness centrumát ajánljuk figyelmébe, ahol erdei panorámás beltéri óriás pezsgőfürdő kiúszóval a kültéri fűtött kismedencébe, szezonálisan működő erdőszéli élménymedence, szauna világ infra- és finn szaunával, gőzfürdővel, élményzuhanyokkal, merülő medencével és jégkúttal, korszerű fitness terem, továbbá szolárium és számos masszázs különlegesség kínál feltöltődést. Télen-nyáron üzemelő, merülő dézsával ellátott kültéri finn szauna házunk - diszkréciót és intimitást biztosítva – családok, kisebb baráti társaságok, párok részére akár privát célra is bérbe vehető.

Vágyhatunk ennél meghittebb és tartalmasabb együttlétre? Mennyei ételek, kiváló borok és pálinkák, aromás kávévariációk, exkluzív különtermek, vendégbarát árak és figyelmes kiszolgálás, természet-közeliség, madárének, és számtalan szórakoztató és szabadidős program… Nem túlozunk, amikor azt állítjuk, hogy ez a hely a test, a lélek és a természet harmóniája!