Megtalálták az eltűnt 11 éves kisfiú holttestét. A gyermeket brutális kegyetlenséggel agyonverték. A rendőrség egy nőt és két hajléktalant gyanúsít a bestiális gyilkossággal. 

Toponár térségében megtalálták annak a 11 éves kisfiúnak a holttestét, aki öt nappal ezelőtt Kaposváron, az egyik bevásárlóközpont melletti játszótérről tűnt el egy bejelentés szerint. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton délután kettő órakor sajtótájékoztatót tartott az ügyben, ahol elhangzott: a 11 éves Szita Bencét előre eltervelten, különös kegyetlenséggel ölték meg. A rendőrség három embert, egy nőt és két hajléktalan férfit gyanúsít a gyilkosággal a részleges beismerő vallomások alapján. A 47 éves P. Erika,az 57 éves B. József és a 41 éves K. József  jelenleg bűnügyi őrizetben van.

A gyilkosság részletei nem tisztázottak, biztos azonban, hogy az elkövetéshez ásót és kést is használtak. A gyilkosok az áldozat kisfiú közvetlen környzetéből kerültek ki, az indítékok egyelőre nem ismertek.

A rendőrség lezárta szombaton délelőtt a Fészerlakra vezető utat, csak az ott lakókat engedték be. Több egyen- és civil ruhás rendőrt lehetett látni a környéken.  Egy rendőrautó és két rendőr állta el a közlekedők útját, kizárólag azok juthattak be a kora délelőtti órákban Fészerlakra, akik felmutatták igazolványukat, és lakcímkártyájukat. Egy mentőautót engedtek a lezárt területre, nemsokkal később egy helyi robogós, illetve kerékpáros hajthatott tovább.

Azt nem lehetett látni, hogy a bűnügyi helyszínelők pontosan merre dolgoztak, a helyszínre egy civil rendszámú rendőrségi jármű is érkezett. Bár az úttól néhány száz méternyire több épületet is látni lehetett, egyes információk szerint a közeli régi fészerlaki temető közelében tartózkodtak a rendőrök

Eközben újabb és újabb járművek tűntek fel: az egyik helyi temetkezési vállalkozás fehér kisbusza hajtott Fészerlakról a város irányába, később a mentőautó és a bűnügyi helyszínelők fehér kisbusza hagyta el a korábban lezárt helyszínt, ahol megtalálták a kisfiú holttestét.