Alig egy hete egész Amerika „Sandy” érkezésére készült, üresen álltak a polcok a boltokban, az utcákon egy lelket sem lehetett látni, mindenki félt, óvta – védte, amije volt. A botrány királylány Lindsay Lohan azonban ekkor is hozta a formáját, mi több, gúnyt űzött az aggódó emberekből, de mint mondani szokás: az nevet igazán, aki utoljára nevet… 

A magát roppant „megmondó embernek” gondoló Lohan a következő magvas gondolatokat tette közzé a katasztrófát megelőző órákban saját Twitter oldalán: „MIÉRT pánikol mindenki ENNYIRE a hurrikán miatt (én csak Sallynek hívom)..? Ne legyetek már ilyen negatívak! Gondolkodjatok pozitívan, és imádkozzatok a békéért.

Lohan kisasszony nagyot nézhetett azonban, mikor pár órával később édesanyjától megtudta, hogy bizony őket is utolérte a hurrikán haragja. Dina – akivel Lindsay-nek szintén sajátos a kapcsolata – a vihar után közölte, hogy ők is a károsultak között vannak az asszony háza melletti fa ugyanis kidőlt, egyenesen rá a tetőre, amit átszakítva végül a medence fölött lógva állt csak meg.

A Lohan család többi tagja sem járt jobban, Lindsay és testvére Michael, Manhattanben rekedtek, amikor Sandy elérte New Yorkot, így csak később tudtak csatlakozni a család több tagjához Long Beach-en. Az utólag készült felvételeket és a katasztrófa sújtotta területekről készült fotókat nézve valószínűleg most már Lindsay is kétszer meggondolja majd, hogy mikor szabad viccelődni.

Természetesen akadnak olyan sztárok is, akik nem „Lohan – logikával” gondolkodnak az élet nagy dolgairól, hanem – ha olykor sajátosan is - de próbálnak segíteni a károsultaknak. Lady Gaga például 1 millió dollárt adományozott az Amerikai Vöröskeresztnek, így segítve a hurrikán áldozatait.