Debrecen - Ha valaki nem tudja elkísérni a Lokit Újpestre, de szurkolni támad kedve, láthat élvonalbeli meccset az Oláh Gábor utcán.

Az Oláh Gábor utcai stadionban fogadja „hazai” pályán szombaton 16 órától az Eger a Ferencvárost az élvonalbeli bajnokságban. Mint ismert, az újonc Eger stadionja nem felel meg az előírásoknak, Debrecen pedig felkínálta a stadionját.

- Egy klub sem vállalta el, hogy ad egy nyilatkozatot, hogy az Eger le tudja adni a klub-licencet. Mi ezt megtettük. Ha a legvégső határidőig sem tudnak megfelelni a feltételeknek, akkor Debrecenben játszhatnak. De ez csak egy gesztus volt a részünkről, az Eger sem akar ezzel a lehetőséggel élni, tudják, hogy mit kell megoldani, és már dolgoznak rajta – mondta korábban Szilágyi Sándor, a DVSC cégvezetője.

Nos, kiderült, az egriek nem végeztek a stadionjuk felújításával, így – jelen állás szerint – Debrecenben lesz a meccs.

A Loki vasárnap az Újpest otthonában játszik, így ha valakinek szurkolni támad kedve (az nem kétséges, hogy kinek), de nem tud elutazni a fővárosba, szombaton kinézhet a Nagyerdőre.

Jegyek elővételben szerdától a DVSC három ajándékboltjában (Tesco, Plaza, Malompark) kaphatók. A belépők a keleti szektorba ( H, I szektor) egységesen ezer forintba, míg a nyugati szektorba ( C, D, E, F, G szektor) ezerötszáz forintba kerülnek.