Ha nyár, akkor fesztivál, Zamárdiban pedig már hatodik alkalommal nyitja meg kapuit a Heineken Balaton Sound. Neves fellépőkből idén sem lesz hiány, hiszen ellátogat a Balaton-partra többek között Jamiroquai, David Guetta és Snoop Dogg is.


Július 11-én, szerdán a nulladik nappal kezdetét vette a Balaton legnagyobb fesztiválja, a Heineken Balaton Sound. A 2007-ben útjára indított rendezvény helyszíne változatlan maradt, így a szórakozni vágyó közönséget idén is a Zamárdi szabadstrandra várják. Az elmúlt évek során az esemény egyre nagyobb népszerűségre tett szert, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az elővételi bérletek már július 9-én teljesen elfogytak. A Balaton Sound sztárfellépői így minden bizonnyal teltházas koncerteket adhatnak, akik között ott lesz magyar részről többek között Ganxsta Zolee és a Kartel, az Anima Sound System, a Vad Fruttik és a Quimby is. A külföldi vendégek listáján olyan közkedvelt előadók szerepelnek, mint Jamiroquai, David Guetta, Fatboy Slim, a Massive Attack, Armin van Buuren, Kraftverk, Beastie Boys, Moby, Snoop Dogg, a Portishead vagy éppen az Underworld.

A zenei programok mellett a stand-up comedy fellépők is szórakoztatják a közönséget a Dumaszínház előadásában. A hatodik Heineken Balaton Sound programjai egészen hétfő hajnalig tartanak.