Eddig a lentebbi videóból sejthettük csak, de most már hivatalosan is bejelentették, a Mango 2012-13-es őszi téli kollekciójának arca Kate Moss lesz. Itt van ugyanis az első két kampányfotó és még egy rövid reklámvideó is, "Spy Game" címmel.


Eddig a lentebbi videóból sejthettük csak, de most már hivatalosan is bejelentették, a Mango 2012-13-es őszi téli kollekciójának arca Kate Moss lesz. Itt van ugyanis az első két kampányfotó és még egy rövid reklámvideó is, "Spy Game" címmel. Érdemes volt kivárni, mert szuper lett, Kate Moss pedig gyönyörűbb, mint valaha. A fotós természetesen Terry Richardson volt.
Kate Moss az új Mango-lány
Azért választották Kate Mosst a kampányhoz, hiszen ő jól tükrözi a modern, nagyvárosi, vagány nő stílusát. A modell egyébként Isabeli Fontana-t váltja, aki az ősz/téli plakátokon szerepelt.

A Mango korábbi arcai is szintén menő, merész és szexi nők voltak, például Scarlett Johansson, Penélope Cruz, Milla Jovovich, Lizzy Jagger, Karolina Kurkova, Naomi Campbell, Eva Herzigova, Inés Sastre, Claudia Schiffer, Christy Turlington és Diane Kruger