Majdnem pontosan egy éve, hagyományteremtő szándékkal, Sajtónapot tartottunk a Magyar Nemzeti Múzeum sárospataki Rákóczi Múzeumában, hogy tájékoztassuk Önöket a múzeum tevékenységéről. Köszönjük az egész évben tapasztalt érdeklődésüket, a rólunk szóló, értő híradásokat!

2012. május 11-én, pénteken – reményeink szerint igazi tavaszi időben – szeretnénk ismét egy teljes napra vendégül látni a sajtó munkatársait Sárospatakon. Beszámolunk terveinkről, újításainkról, rendezvényeinkről, a muzeológiai és a régészeti kutatások valamint a partnerkapcsolati együttműködések eredményeiről.

Előre jelezzük a Sajtónap időpontját, hogy biztosan el tudjon látogatni hozzánk. A májusi program keretében igazi különlegességekkel várjuk: a beszámolók és a tárlatvezetések mellett a nagyközönség előtt még meg nem nyitott kiállításokat, a vár és az erődítmény nemrégiben feltárt és kevéssé ismert, megújított tereit szeretnénk bemutatni, csak Önöknek. A korábbi gyakorlat szerint, korlátozott számban, segítséget tudunk nyújtani az utaztatásban is, a Sütőházban pedig frissen készített finomságokat kínálunk.
Lovas Judit - MNM Közművelődési FőosztálySajtókapcsolatok1088 Budapest Múzeum krt. 14-16.+361-327-7768, sajto@hnm.hu