Tudod, mi a közös New Yorkban, Tokióban és Buenos Airesben? Többek közt az, hogy ezekre a helyekre NEM jutsz el az AEGEE-vel a nyáron egy színpompás nemzetközi brancs tagjaként egy észveszejtő tematikus buliba kb. 2 teljes héten át cirka 40 ezer forintért! Na és mi a helyzet Párizzsal, Barcelonával vagy Amszterdammal? Na, ezekbe a városokba már IGEN!

Az AEGEE Európa legnagyobb több szakirányt átelelő diákszervezete, mely kontinensünk 40 országának 200 egyetemvárosban vetette már meg a lábát, és Debrecenben is nagy múltra tekint vissza. A szervezet egyik fő célkitűzése a határokon átívelő kulturális értékközvetítés. E magasztos cél elérésének egyik legfőbb eszközét jelentik nyaranta a változatosabbnál változatosabb Summer University programok.

Idén belecsöppeni ebbe a pezsgő életvitelbe jobb időzítés nem is lehetne: a nyári egyetemek 2012-től reformok során esnek át, melynek köszönhetően a szervezők még nagyobb figyelmet szentelnek az ismeretterjesztő profilnak, hogy a résztvevők az életre szóló élményeken túl maradandó értékekkel gazdagodhassanak!

Siess, már csak holnap éjfélig lehet jelentkezni!
Jelentkezési határidő: április 24. 23:59

Hogyan pályázhatsz?
1. A pályázás egyedüli feltétele az AEGEE tagság. Először is regisztrálj az Intranet rendszerünkben, a többi teendőt ráérsz április 27-ig elintézni. Bővebb infók: http://www.aegee-debrecen.hu/jelentkezes/

2. A Summer University oldalon jelentkezz április 24 éjfélig, a három rövid motivációs levél megírásával. Bővebb infók: http://bit.ly/JsNl1T
Ha bármilyen kérdésed van, non-stop megtalálsz minket: