A 20 éves amerikai férfi, miután megtudta, hogy barátnője közös gyermekükkel várandós, rettenetesen kétségbe esett. Theophilous Washington a Millersville Egyetem hallgatója szörnyű tervet eszelt ki megoldásként, hogy megakadályozza a kicsi világrajövetelét, számolt be a Mirror. Mikor barátnője mit sem sejtve indulni készült Washington kollégiumi szobájából, a fiú egy pohár vízzel kínálta, amit a hűtőben lévő mérgezett ásványvízból tervezett kitölteni.
A lány elfogadta és az utolsó cseppig fel is hajtotta a hideg italt, majd útnak indult. Alig telt el egy kis idő, máris istentelen fájdalmat érzett a torkában, kegyetlenül égni kezdett mindene, és mivel érezte, hogy ez csak rosszabb lesz, azonnal tárcsázta a 911-et.

Az ekkor 2 hónapos terhes lány végül sértetlenül megúszta az esetet, ahogy a magzat is, hiszen nem szenvedett semmilyen károsodást apja elvetemült támadása ellenére sem.
A férfi elismerte tettét, egyúttal bevallotta, nem akart gyereket ennyire fiatalon, azért készült ilyen borzalomra. Washinton előzetesben várja, hogy a bíróság ítéletet hozzon ügyében.