Új videó terjed a neten, amelyikben olyan érméket is mutatnak, melyeket állítólag egy Egyiptomi ház felújításakor találtak. Az érméken, különböző földönkívüliekre utaló minták voltak. Van amin egy földönkívüli lény látható, más érméken pedig űrhajók, és hasonló dolgok.
Az hogy a leletek igaziak-e, még nem tudni, hiszen még nem vizsgálták meg őket szakértők, azonban ha ezek az érmék tényleg léteznek, és valóban akkor készültek, mint ahogyan tippelik, akkor ez talán egy újabb bizonyíték lehet a földönkívüliek létezésére. Bár nekem túlságosan is a tipikus “szürke” kinézetű ábrázolások, lehet, hogy csak valaki úgy gondolta jó pénzt kereshet egy ilyen lelet hamisítással. Egyiptomban egyébként is óriási bűzözői hálózat épült, mind az valós műkincsek csempészetére, mind a műkincs hamisításra.

Mindenesetre mivel rengeteget hallottunk már arról, hogy Egyiptomban a piramisok falaira földönkívüliekre, és űrhajókra emlékeztető mintákat véstek, úgy gondoltuk közzé tesszük ezt a videót.

Sokan úgy gondolják, hogy az Egyiptomiak istenei nem mások voltak, mint a földönkívüliek, ezt nemcsak erre alapozzák, hanem arra is, hogy még a mai technológiával sem lenne egyszerű megépíteni egy piramist, az ókorban mégis technológia nélkül sikerült felépíteniük őket.

És persze még rengeteg dologra alapozzák ezt a teóriát, de ebbe most nem mennénk bele.

Azonban abba is érdemes belegondolni, hogy a teljesen átlátszó hamisítások és ezek “lebuktatása” kiknek az érdekében áll, ha azt feltételezzük, tényleg voltak és vannak az emberiségnek kapcsolatai a földönkívüliekkel, amit viszont a hatalom, titkolni akar a köznép elől. Hiszen egy egy bődületes kamu lelet az UFOkkal kapcsolatban, majd annak leleplezése, éppen hogy az UFO valóság eltitkolását segíti, mivel így minden UFO leleplezőre rá lehet fogni, hogy hülyeséget beszél.

Azért nézzük meg a videót: