A választások alkalmával gyakran élesednek a családon belüli és a munkahelyi konfliktusok is. Nincs ez másképp a Fox Newsnál sem.
A csatorna egyik sztárja, Sean Hannity most egyik kollégájába szállt bele azzal, hogy megvádolta őt Clinton melletti szimpátiával. A köztudottan republikánus-párti Fox News műsorvezetőjének, Megyn Kellynek már többször is meggyűlt a baja a párt elnökjelöltjével Donald Trumppal.

Hannity azt követően tett közzé egy bejegyzést a Twitter oldalán, hogy Kelly a The Kelly File című műsorában azzal vádolta meg az elnökjelölteket, hogy mindketten kerülik a kemény interjúkat.

Kelly szerint mind a ketten nagyon bebiztosítják magukat, ha televíziós szereplésről van szó. Állítása szerint Hillary Clinton nem szeret kényelmetlen helyzetbe kerülni, ezért elébe megy a váratlan szituációknak. Hasonlóan vélekedett Donald Trumpról is, aki szerinte csak Hannity-hez hajlandó bemenni, hogy „biztonságos helyen” maradjon.


Sean Hannity ezt követően akadt ki kollégájára és írta a Twitteren, hogy „nyilvánvalóan Clintont támogatja”. A műsorvezető emlékeztette kollégáját, hogy míg Trump rendszeresen bemegy a nyíltan demokrata NBC-hez, CBS-hez, CNN-hez, addig Clinton szinte egy konfrontatív interjút sem vállal el. 

Megyn Kelly és Donald Trump között azt követően mérgesedett el a viszony, hogy az augusztusi elnökjelölt-aspiránsi vitán a műsorvezető többször kellemetlen helyzetbe hozta a milliárdost, mire ő válaszul áthallásos mondatokkal „sértegette” őt.

Rendőrség: a Teréz körúti robbantót nem fogtuk el, másokat viszont igen

Nagyon hideg lesz a hétvégén, mutatjuk a részleteket

Bejelentkeztek Moszulért a kurdok

Nem a suttyók és a csórók állnak terroristának

Ámokfutó: Késsel akart filmet kérni a kiskunfélegyházi moziban egy férfi