Egyelőre csak New York­ban mutatkozott be a Jobbik eltitkolt történetéről szóló, Maradj csendben! című dokumentumfilm. A Tribeca filmfesztiválon vetített film a radikális magyar párt igazi arcát kívánja ábrázolni. Szegedi Csanád a filmben “a párt kétarcú, álszent politikájáról beszél” a náci és a nyilas jelképekkel kapcsolatban. Bevallja, hogy tudatosan akarnak félelmet kelteni a zsidóságban.
A film következetesen náci pártként emlegeti a Jobbikot, mivel tudatosan használják a II. világháború véres alakulatainak jelszavait és egyes jelképeket, vagy ahhoz nagyon hasonlóakat. A Ripost.hu a bemutató kapcsán arról ír, a film sokkolta a külföldi nézőket, mint fogalmaznak, a Jobbik a “magyar náci párt” szinonimája lett.

A filmben a Jobbik volt alelnöke, a zsidó származása miatt kizárt Szegedi Csanád beszél Vona Gábor kettős életéről és politikájáról. Felidézi, hogyan zengett órákon át háza előtt a “Piszkos zsidó!” kiáltás, miután kiderült a származása. Szegedi Csanád a párt kétarcú, álszent politikájáról beszél a náci és a nyilas jelképekkel kapcsolatban. Bevallja, hogy tudatosan akarnak félelmet kelteni a zsidóságban.

A filmben kitérnek arra is, hogy a Jobbik és szimpatizánsai előszeretettel viselnek muszlim szélsőségesek által is kedvelt jelképeket, ruhadarabokat. Az egyik felvételen például jól látható a sál Vona Gábor nyakában.