Svédország nyugati részén él a 8 éves Oliver és családja. Szombat délután a srác anyja és nővére vásárolni mentek, erre a rövid időre pedig otthon hagyták őt egyedül. Valamivel később csengettek a bejárati ajtón, Oliver odafutott, hogy üdvözölje a hazaérkezőket. Ami viszont az ajtóban fogadta, teljesen ledöbbentette, nem az édesnyját, hanem egy ijesztő, magas alakot pillantott meg, aki bohóc jelmezt viselt.

A félelmetes látvány annyira felzaklatta a fiút, hogy azonnal menekülőre fogta, egyenesen kivetette magát az erkélyen. A szomszédok látták, ahogy Oliver 3 métert zuhant, majd az ablakon keresztül azt is, ahogy a bohóc a lakásban nézelődött. A hazaérkező anyát a szomszédok és a fia fogadta a történtek hírével. Szerencsére Olivernek nem esett komolyabb baja, a lába ugyan megsebesült, de komolyabban nem sérült meg, számolt be a svéd The Local.

A bohócot hiába keresték, sikerült elmenekülnie. A rendőrség nyomozást indított az ügyben. Oliver pedig azóta sem heverte ki az esetet, azóta mindentől fél, különösen esténként, hiszen a bohócok akkor jönnek...