Jimmy Carter, az Egyesült Államok 39. elnöke meglepő őszinteséggel mondta el egy interjúban, miként is működik az amerikai elit.
A 888.hu Nemzetközi sajtószemléje fedezte fel azt az interjút, amelyben Jimmy Carter, az USA 39. elnöke beszélt a jelenkori amerikai adminisztrációról.

A The Intercept tavaly júliusban tett közzé a beszélgetést, melynek címe magért beszél: „Az Egyesült Államok egy korlátlan politikai vesztegetéssel működő oligarchia"

A volt amerikai elnök az amerikai rendszer lényegéről, a Thom Hartmann rádióprogramnak nyilatkozott. A demokrata Carter kijelentette, hogy az Egyesült Államokban az oligarchia teljes mértékben aláásta a politikai rendszert és az így kialakult rendszer fenntartóit fizeti. 

Carter szerint állítása egyaránt érvényes a demokratákra és a republikánusokra is. Sokak szerint elnöksége idején (1977-1981) Jimmy Cartert is a Trilaterális bizottság illetve a The Council of Foreign Relations irányította, az amerikaiak John Fitzgerald Kennedy mellett mégis őt tartják a legőszintébb elnöküknek. 

Jimmy Carter arról az adminisztrációról is beszélt, amely megalapozatlan bulvárhírek alapján rendszeresen korrupcióval vádolja a magyar kormányt. Majd a vádak rendre megdőlnek.

Újabb migránsáradat van kilátásban

Pályázatot hirdet a Petőfi Irodalmi Múzeum

Bécsben keresték a Népszabisok a lapot felfüggesztő kiadó tulajdonosát

Geert Wilders: Magyarország nagyon bátran cselekedett, ellenállt a nyomásnak

Véget érhet a hajsza: felismerték a körúti robbantót!