Szétverte Donald Trump csillagát egy munkásruhát viselő férfi szerdán a kaliforniai Hollywood Boulevardon. Kalapáccsal esett neki, de senki sem tartóztatta fel, ugyanis építkezésen használt sisakot és rikító mellényt is viselt.
Két héttel az amerikai elnökválasztás előtt egy ismeretlen férfi szétverte Donald Trump csillagát a Hollywood Boulevardon, mely már 2007 óta díszeleg a sztárok útján Kaliforniában. Az elkövetőről mindenki azt hitte, hogy építési munkás, így szabadon rombolhatott a több mint kétezer csillaggal díszített járdán – írja az ABC News.


Később egy Jamie Otis nevű férfi jelentkezett a rendőrségen, aki bevallotta a kalapácsos bűntettet. A Deadline Hollywood nevű portálnak azt is elmesélte, hogy eredetileg csak ki szerette volna vájni a csillagot a földből, árverésre bocsátotta volna, és a bejövő összeget annak a 11 nő között osztotta volna szét, akik molesztálással vádolták a republikánusok jelöltjét.

A rövid interjú ellenére a rendőrség nem tisztázta, hogy a férfi gyanúsított-e vagy sem. Otis azt is kijelentette, hogy büszkén vállalja a következményeket, pénzbírságra is kötelezhetik vagy börtönbe is járhatják.


Már épül az új csillag

A csillagot rövid időn belül megjavítják, maximum 3 millió forintnak megfelelő összegért.