Az oldi férfi véletlenül lőtte fejbe 11 hónapos kisfiát. Az apát előbb kihallgatták a rendőrök, amikor elengedték azonnal a kisfiához szaladt a kórházba. Azóta is gyötrelmes perceket él át.
Hiába operálták meg azonnal a Pécsi Gyermekgyógyászati Klinikán a 11 hónapos kisfiút, még mindig válságos az állapota. Lélegeztetőgéppel tartják életben az intenzív osztályon.

Az apa, akinek meg kell küzdenie a bűntudatával és a félelmével, hogy saját hibájából veszítheti el szeretett gyerekét, az anyával együtt hol a kórház, hol pedig a gyerek ágyánál szorít a kisfiú életéért.

Az apa a baleset előtt az utcán sétált és a légpuskát lóbálta. A rendőrök megkérték, hogy menjen be a házba. Dániel szót fogadott, ám valószínűleg rosszul tette le a fegyvert a szobában, a puska elsült, a golyó pedig homlokon találta az éppen járni tanuló kisfiút. A rémült apa ölbe kapta a babát és az erősen vérző fejű gyerekkel a szomszédba rohant. A kicsit a polgármester vitte be autóval a siklósi ügyeletre. A doktornő rögtön mentőhelikoptert riasztott a babához.

- Dá­niel közmunkásként dolgozott a polgármesteri hivatalban. Sokan beszélik, hogy a haverjaival jártak a határba lövöldözni, sajnos felénk ez nagy divat -mondta egy a családot jól ismerő ember a Blikknek. Az apa egyik barátja szerint szánt szándékkal sosem bántották volna a babát.

– Nagyon várták a kicsit. Annak ellenére sem tartotta szabályosan a fegyvert, hogy többen is könyörögtünk neki, zárja el - mondta az apa egyik barátja.