A nőnek egy fia és lánya van, akik cáfolták, hogy édesanyjuk prostituáltként dolgozott. Ám azt nem értik, hogy a nő, hogy került Érdről a Népligetbe.
Erzsébet lányát pénteken értesítették a rendőrök az édesanyja haláláról, és arra kérték, hogy azonosítsa a holttestét. Ezt a lány meg is tette, majd édesanyja közösségi oldalán nyilvánossá tette az asszony halálát. Erzsébetnek két gyereke van, egy lány aki azonosította a holttestét és egy fiú. Mind a ketten cáfolják, hogy a 40 éves asszony prostituáltként dolgozott. A Lokálnak azt mondták, hogy Erzsébet nemrég költözött Érdre, és egyikőjük sem érti, mit kereshetett a Népligetben.

Eddig keveset lehet tudni a rejtélyes gyilkosságról, úgy tűnik, hogy a nő kétségbeesetten védekezett, amikor kegyetlen gyilkosa agyonverte őt. A rendőrségnek már több helyen is sikerült DNS- -nyomokat rögzíteni. A Ripost arról írt, hogy egy eldobott cigarettacsikk vezetheti nyomra a rendőröket, ám most úgy tűnik, van még egy nyom: DNS-mintát találtak  nő körmei alatt.