Az amerikai kormány által kiszivárogtatott dokumentumok részletesen ismertetik, hogy a Federal Reserve Board tulajdonosai hozták létre a 2008-as Lehman válságot, mint egy módját annak, hogy hatalmas összegeket lopjanak el az emberektől ezen a bolygón.
A dokumentumok azt mutatják, hogy egy Yohannes Riyadi nevű indonéz 700 tonna aranyat használt, amely eredetileg Sukarno indonéz elnökhöz tartozott, hogy azzal egy 500 milliárd dolláros kötvénykibocsátást támogassanak. Ezt a pénzt vezető indonéz kormányzati tisztviselők megvesztegetésére használták, ázsiai székhelyű CIA források szerint.

A 700 tonna aranyat ezután varázslatosan átalakította a kazár maffia által alkalmazott hamisító és csaló Wilfredo Saurin 750,000 tonna aranyfedezetű értékpapírrá, a források szerint. A JP Morgan Chase Bank ezután átvette a “750,000 metrikus tonna” aranyat, és elküldte az aranyhoz tartozó jogokat a Royal Bank of Scotland-nek a HSBC Holdings-nak szóló kifizetésekkel, mielőtt az “arany” a Federal Reserve Board-nál kötött ki, amely ezután egyfajta fordított alkímiával dollárrá változtatta az aranyat.
A 23 billió varázslatosan létrehozott dollárt a Federal Reserve Board tulajdonosai ezt követően olcsó eszközök vásárlására fordították az egész világon, melyek értéke a mesterségesen létrehozott Lehman sokk összeomlás következtében lezuhant, a források szerint. “Ez volt a globális vagyon legnagyobb bűnügyi ellopása a történelemben, melyhez számítógépeken létrehozott digitális pénzt használtak, melyre a nem létező arany volt a fedezet,” – ahogy a CIA tisztviselője leírta az átverést. Ez a hatalmas csalás jelentősen megnövelte a kazár maffia tulajdonában lévő vállalatok és eszközök koncentrációját a világon.

Az ezen csaláshoz kapcsolódó különböző dokumentumok, csatolva a SWIFT tranzakciós okiratok a cikk legvégén láthatók, melyek október 6-án ingyenesen elérhetők lesznek a nagyközönség számára.

Ahogy ezen dokumentumok megjelenése illusztrálja, a kazár maffia és az ő Federal Reserve Board székhelyű csalárd pénzügyi rendszerük elleni akciók fokozódnak. Valószínűleg ezért láttak dokumentum aprító teherautókat leparkolva a Fed New York-i székhelyénél a múlt héten.


Az aprítók három hónappal később visszatértek, és ezúttal csatlakozott hozzájuk egy barátjuk: egy teherautó, amely egy profi megsemmisítő és bontó szolgáltatóhoz tartozik, amely egyébként közvetlenül a New York-i Fed fő rakodótér ajtaja előtt parkolt, amely többek között a Fed arany páncélterméhez is vezet.

Nem lehet kétséges, hogy a New York-i Federal Reserve Bank egy bűnügyi színhely, és bizonyítékokat semmisítettek meg.

A Pentagon időközben további részleteket jelentetett meg az új pénzügyi rendszerről, amely felváltja a csaló és nem funkcionáló Federal Reserve Board-ot, esetleg már ebben a hónapban. A szavazati jogokat az új rendszerben a következőképpen osztják meg: Kína kap 20,09 %-ot, az Egyesült Államok Köztársasága 17,89 %-ot, az EU 11,61 %-ot, Oroszország 7,53 %-ot, India 4,1 %-ot és Japán 3,79 %-ot. Ezek ugyanolyan arányok, mint a COP 21 megállapodás által elfogadott szén-dioxid jogok, amely sokkal inkább szólt az új pénzügyi rendszerről, mint a szénről. Az országok szavazati részesedésének teljes listája itt látható:


A megállapodás akkor emelkedik jogerőre, amikor 55 ország legalább 55 %-os szén-dioxid kibocsátását ratifikálják. Ezt a küszöböt akkor lépi át, amikor az Európai Unió is ratifikálja, melyet azt ígérik, hogy e hónap végéig megtesznek.

Az új októberi pénzügyi év egybeesik a Zsidó Újévvel, Kína nemzeti napjával és a Deutsche Bank összeomlásával, ahogy a jüan egy aranyfedezetű, átváltható nemzetközi tartalékvalutává válik az új pénzügyi rendszerben,” – Pentagon források szerint. Ez az, ami valójában a hivatalos befogadás mögött áll, a kínai jüan október 1-jei bekerülésével az IMF SDR valutakosarába, erősítették meg más források.

Miután az új rendszer feláll és működik, az amerikai hadseregnek és az ügynökségeknek sokkal szabadabb kezük lesz, hogy fellépjenek a kazár maffia ellen, mert akkor már nem kell aggódniuk, hogy megkapják a pénzüket, hogy fizessék a béreket, a benzint stb. Ugyanakkor a kazárok már nem lesznek képesek fizetni az ő ISIS, Boko Haram és más zsoldos seregeiknek.

Mindenesetre, most már nyilvánvaló mindenki számára, akinek működik az agya, hogy az amerikai hadsereg nem engedelmeskedik a kazár maffia rabszolgák parancsainak a Külügyminisztériumban vagy a Fehér Házban. A Koponya és Csontok kazár maffia nemes amerikai külügyminiszter John Kerry kénytelen volt elismerni a nyilvánosság előtt a múlt héten, hogy a hadsereg nem volt hajlandó támogatni a fenyegetéseit az Oroszország elleni fellépésben Szíriában.


John Kerry amerikai külügyminiszternek egy kis számú szíriai civillel volt a múlt héten találkozója, és az igazi oka a külügyminisztérium nagyszájú fenyegetéseinek Szíriára vonatkozóan az volt, hogy az oroszok és szövetségeseik szisztematikusan teszik tönkre az izraeli és az ISIS olajtársaság ott működő zsoldos hadseregét, Pentagon források szerint. A pusztítás több izraeli és szaúdi működtetésű parancsnoki központot is érintett, tették hozzá.

Egy jogi támadás is megkezdődött a kazár maffia ellen. Pentagon források szerint “A hadsereg áll az első Szaúd-Arábia elleni per mögött azon haditengerészeti parancsnok özvegye részéről, akit a Pentagonban öltek meg szeptember 11-én, így ha a 911-ben való izraeli részvételről megtörténik a kiszivárogtatás, csoportos perek fognak arra irányulni, hogy csődbe juttassák és szankcionálják a zsidó maffiát.

A források hozzáteszik, hogy a “Neokonzervatív Ash Carter és a CIA főnök szaudifil John Brennan állt Obama hiábavaló próbálkozása mögött, hogy megvétózzák a 911 törvényt, akik nagy pofont kaptak, amikor a Ház és a Szenátus ezt felülbírálta.

Több fortélyos dolog is történt, amely a Clinton Bush maffiát érintette a múlt héten, amikor Bill Clinton elment az egykori izareli vezető Simon Peresz temetésére iddogálni. “Bill elment a temetésre, hogy így Hillary több zsidó adományozót szerezzen,” – mondták katonai források, akik nyomon követték a látogatást. Hillaryt eközben felvette az FBI, ahogy egy üzletet kötött az izraeli miniszterelnökkel Benjamin Netanjahuval az amerikai támogatás megduplázásáról Izrael számára cserébe azért, hogy több pénzt adnak az alapítványának, tették hozzá a források.

Volt egy csomó ellentmondásos információ azon forrásoktól, akik azt mondták e sorok írójának, hogy Hillary Clinton már halott. Az egyik forrás ragaszkodik ahhoz, hogy meghalt, és hogy a Clinton/Trump vitát már előzetesen rögzítették. Egy másik forrás szerint Hillaryt megölték, és egy klón lépett a helyébe, és mivel a klónok korlátozott intelligenciával rendelkeznek, egy fülhallgatóra és súgógépre volt szüksége annak érdekében, hogy képes legyen a vitára. Az is lehetséges, hogy egy hasonmást használtak, akinek szintén szüksége volt fülhallgatóra és súgógépre, hogy az irányítója közölje vele, hogy mit mondjon. A technológia most is létezik, hogy számítógépes grafika segítségével hozzanak létre egy vitázó Hillaryt.

Ami minden esetben egyértelmű, hogy valaki sokat fáradozott azzal, hogy úgy tűnjön, mintha meghalt volna, beleértve az összeomlásáról készült képek megjelenését a világ tévéiben, és azokat a tévéhálózatokat, melyek jelentéseket sugároztak arról, hogy meghalt. Valamint törölték egy sor élő megjelenését. Ezt talán azért tették, hogy megakadályozzák, hogy kivégezzék őt a tömeggyilkos bűncselekményekért, elhitetve a hóhéraival, hogy már halott.

Bármi legyen is a helyzet, akkor is, ha az igazi Hillary volt, az online kutatások túlnyomórészt egyetértettek abban, hogy hatalmas különbséggel veszítette el a vitát.

Valamint ott van a Clinton Alapítvány és Bill illetve Hillary Clinton bűnös tevékenységeinek folyamatos nyilvánosságra kerülése. Felejtsd el a felhigított AIDS gyógyszerekkel és hasonlókkal házaló alapítványról szóló történeteket, az igazi történet az, hogy tömeggyilkosok, akik részt vettek a Haiti és Japán ellen elkövetett nukleáris bombával előidézett szökőár támadásokban.

Ezen kívül egyre több bizonyíték lát napvilágot, hogy a Federal Reserve Board mögött álló emberek sátánimádók. A legutóbb kiszivárogtatás egy videó, amely állítólag Angelina Jolie-t mutatja, ahogy a barátainak írja le egy sátáni rituálén való részvételét.


Jolie-nak azóta állást kínáltak a Rockefeller Külkapcsolatok Tanácsában és egyéb hatalmi pozíciókba.

Valamint Clinton egykori segédei tárták fel, hogy Hillary Clinton boszorkány tevékenységekben vett részt. Hillary kiszivárgott e-mailjei azt mutatják, hogy Molochnak, másik nevén a Sátánnak mutatott be áldozatot.

Ezek a kinyilatkoztatások egybecsengenek azzal, amit a P2 szabadkőműves páholyban tett látogatásom során mondtak Olaszországban arról, hogy a világhatalom felső szintjeinek belső csoportjaiban gyakorlat az emberáldozat, misztikus rituálékat végeznek “entitások” megidézésére, és a világ eseményeit a csillagok és a bolygók mozgásával összhangban irányítják. A látogatás alatt megmérgeztek, és nem hitték, hogy megérem, hogy beszélek róluk és tevékenységükről a világnak.

Most azonban az informátorok, hírszerző ügynökségek és mások részéről több fronton is lelepleződtek. Amint ezeket az embereket megfosztják a pénz “varázslatuktól“, el fogják veszíteni hatalmuk végső maradványait, majd szisztematikusan levadásszák és semlegesítik őket. Ezért állítják le a Federal Reserve Board-ot is.

Az alábbi dokumentumokat ügynökségi fehér kalaposok küldték, melyek konkrét bizonyítékként szolgálnak a Fehér Sárkány Társaság és szövetségesei részére, akik rajta vannak az ügyön. Az októberi fegyverek elkezdtek üvölteni. Novemberben még több lesz. A támadások tovább folytatódnak, amíg végül az emberiség szabaddá válik. Ha mindannyian ezen dolgozunk, a győzelem Karácsonyig lehetséges.