Megbilincselve vitték el a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai azt a politikust, aki a rendőrség gyanúja szerint akár 10-15 nyolcadikos fiúval is fajtalankodhatott: pénzért és édességért cserébe orális szexet kért tőlük. 
Mindez gyakran a nyílt utcán történt, és volt olyan fiú, akinek az volt a dolga, hogy figyelje, nem jön-e valaki. Az ügyben a rendőrség ellenszolgáltatás nyújtásával elkövetett gyermekprostitúció kihasználása miatt nyomoz. Agárdi Béla most hatvan napig nem mehet a nagyvázsonyi iskola és bolt közelébe, és a közösségi házba sem teheti be a lábát. A Lokálnak nyilatkozó politikus szerint a politikának lehet köze a lejáratásáról, hiszen két hét múlva önkormányzati választások lesznek a községben.

Agárdi Bélát pedofíliával gyanúsítják, otthonából vitte el őt a TEK. A férfi szerint politikai okokból akarják lejáratni őt. A férfi tagadja, hogy édességért és csokiért cserébe 14 éves fiúkat rontott volna meg.

„A múlt héten szerda reggel bekopogott két TEK-es rendőr és egy nyomozó. Azt mondták, velük kell mennem, és bilincset raktak rám. Nem is kérdeztem az okát, hiszen már hetek óta ment rólam a pletyka."

A nyomozó azt mondta a politikusnak, hogy , őrizetbe veszik, mert pedofíliával gyanúsítják. A férfi a Lokálnak adott interjúban azt mondta, sírva felelt a rendőrök kérdéseire. Agárdi hangsúlyozta: „meggyőződésem, hogy politikai támadás folyik ellenem. Ugyanis pár hete az indítványomra feloszlatta magát a képviselő-testület, aminek nem mindenki örült. Szerencsére három nap múlva kiengedtek, pedig már meg akartam magam ölni a szégyentől" – mondta a Lokálnak.

A képviselő állítólag akár 10-15 nyolcadikos fiúval is fajtalankodhatott: pénzért és édességért cserébe orális szexet kért tőlük. Mindez gyakran a nyílt utcán történt, és volt olyan fiú, akinek az volt a dolga, hogy figyelje, nem jön-e valaki. Az ügyben a rendőrség ellenszolgáltatás nyújtásával elkövetett gyermekprostitúció kihasználása miatt nyomoz. Agárdi Béla most hatvan napig nem mehet a nagyvázsonyi iskola és bolt közelébe, és a közösségi házba sem teheti be a lábát. Két hét múlva önkormányzati választás lesz.

Rakéták csapódtak be egy magyarok által is kedvelt turistaparadicsom közelében

Meghalt egy hathetes kisgyerek, amikor anyja véletlenül betolta az liftaknába

Kiküldték a Széchenyiben burkiniben fürdőző nőket

Oldószer és egérürülék mellett készült a gluténmentes tészta

Autóba rejtett bomba robbant, sokan meghaltak