Az OTP Bank reklámjaiból ismert Vachó Ildikó lakossági megtakarításokkal, lakossági fogyasztási hitelekkel és számlavezetéssel foglalkozik. Kétgyermekes anyukaként pedig tisztában van vele, nemcsak az iskolakezdés nehéz, hanem a tanév is tartogat számos meglepetést a szülők számára.
„Nyolc éve dolgozom az OTP Bank budafoki fiókjában. Ügyfeleink akár itt, akár hálózatunk bármelyik fiók­jában országszerte fordulhatnak hozzánk pénzügyi megoldásokért, ráadásul az OTP Bank ügyfélszolgálata is éjjel-nappal várja ügyfeleink kérdéseit” - Vachó Ildikó, OTP Bank

Túl drágák a különórák

Manapság minden iskolában nagy hangsúlyt fektetnek a nyelvtanulásra – például a sikeres egyetemi tanulmányok egyik feltétele a nyelvvizsga –, de ehhez olykor nem elég a tanórákon elsajátított tudás, a gyermeknek be kell iktatnia az életébe különórákat, esetleg egy intenzív tanfolyamot, legkésőbb a középiskolás években. Már ennek is jelentős költségei lehetnek, de további anyagi terheket jelenthet a szülőknek, ha szeretnék a gyermeküket az adott nyelvterületre is elküldeni, hogy biztosan meglegyen a nyelvvizsgához szükséges magabiztos nyelvtudás. Egy ilyen kaland nemcsak a tanulás lehetőségét jelenti, hanem olyan életre szóló élményekre, barátságokra és hasznos tapasztalatokra tehet szert gyermekünk, amellyel minden szülő szívesen ajándékozná meg csemetéjét.

Gyors megoldás

A tanulásba fektetett idő és pénz mindig megtérülő befektetés, és amennyiben például nyelvi képzésre adódik egy jó lehetőség, az ehhez szükséges megnövekedett kiadások fedezése megfelelő áthidaló megoldást nyújthat a személyi kölcsön – tanácsolja Ildikó.