A Facebookon a kommentelők nekiugrottak, és a férfi nem bírta elviselni a népharagot: felakasztotta magát. Korábban a rendőrök azért vitték be az egyházasdaróci férfit, mert szörnyű körülmények között tartotta a kutyáját.
Az állatvédők feljelentették, a rendőrök bevitték a férfit, mert borzalmas körülmények között tartotta a kutyáját Egyházasdarócon.

Az eset előzménye, hogy valaki jelezte a megyei állatvédő egyesületnek, hogy a kutya sokat szenved, nem nagyon kap enni, emiatt mindig ugat és vonyít. A szervezet tagjai múlt vasárnap el is mentek a helyszínre, ahová végül csak a rendőrség segítségével tudtak bejutni. Az állapotok valóban le­han­golóak voltak, a kutya gya­korlatilag egy szeméthalom közepén élt, rövid, összetekeredett láncra kötve. Az állatvédők az esetről be is számoltak a Facebook-oldalukon, a kommentelők pedig nekiugrottak a gazdának.

A férfi ezután felkötötte magát a diófára, de előtte a kutyáját is megölte. A településen sokan sajnálják a második házassága miatt tönkrement férfit, ám azt mindenki elismeri, hogy rendesebben is bánhatott volna a kutyájával - írja a Bors..