A demokrata elnökjelöltnek a szeme sem állt jól egyik kampánybeszéde közben... Sokan súlyos betegséget sejtenek a bizarr jelenség mögött.
Hillary Clinton éppen Philadelphiában tartott kampánybeszédet, amikor szemei furcsán kezdtek viselkedni. Leginkább úgy lehetne leírni a jelenséget, mint a gyíkok szemmozgását. A szemei teljesen elterelték a figyelmet az új munkahelyek teremtéséről szóló mondandójáról.

Egy neves amerikai neurológus szerint ez nem csak a véletlen műve, hanem súlyos egészségi problémák következménye lehet. Hisz Clinton 2012-ben egy esést követően úgy beverte a fejét, hogy traumás agysérülést szenvedett. Ennek következtében vérrög képződött az egyik agyi vénájában, ami keresztirányú trombózishoz vezetett.

Az ekkor még külügyminiszterként dolgozó Clinton több hetet töltött kórházban. A koponyaüregi túlnyomás pedig egy sor hosszú távú következménnyel is járt nála. Az eset után gyakran panaszkodott fejfájásra, szédülésre, egyensúlyi problémákra és látási zavarokra.


A mostani eset kapcsán sem kizárt, hogy a négy éve történt balesetének következményei újultak ki. Hisz az megmagyarázná a szeptember 11-ei ájulását.

Ha pedig nem egészséges, az tönkreteheti elnökválasztási esélyeit.


Clinton stábja rászállt a sajtóra

Clinton stábja rászállt a sajtóra

A demokrata elnökjelölt kampánystábja megpróbálja rávenni a fősodratú médiát, hogy ne közöljön any...
RÉSZLETEK