Olyan szülinapi köszöntést kapott a 86 éves asszony, amit sohasem felejt el. És megszületett 2016 egyik legfantasztikusabb videója.
Fiúunokája úgy döntött, hogy örökre emlékezetessé teszi 86 éves nagymamája számára a születésnapját. A helyi rádióban elrendezte a dolgot egy ismerősével, hogy mikor lesz a néni, Iris Howard „adásban”, majd valami kamu indokkal megbeszélte a nagyijával, hogy másnap reggel (a szülinapon) menjenek el együtt vásárolni. Így is lett: a megbeszélt időben odaállt Iris háza elé, a nagyi beszállt unokája mellé, és elindultak. A kocsiban szólt a rádió, éppen a hírek mentek, majd jött egy szignál és a szöveg: „Breaking news! Születésnapját ünnepli Iris Howard.” 

A műsorvezető arról beszélt, hogy a 86 éves asszony milyen fantasztikus személyiség, jó ember, és hogy köszönti őt a családja és minden barátja. Majd felvételről bejátszották a családtagok és a barátok előre rögzített jó kívánságait is. Az idős hölgy a neve hallatán unokájára nézett, mint aki nem hisz a fülének, majd nagyot nevetett, és nevetett egészen addig, míg el nem sírta magát a meghatottságtól. 2016 egyik legfantasztikusabb videója következik: