Az MSZP kvótareferendummal kapcsolatos kommunikációs őskáoszáról és Orbán Viktor kötcsei, a szocialistáknak is odaszúrt üzenetéről villámvitáztunk a parlamentben Molnár Zsolt szocialista képviselővel és Hollik Istvánnal, a KDNP honatyájával. 
Szarvas Szilveszter arra volt kíváncsi, a baloldal a népszavazáson is miért megy szembe saját választóinak az akaratával, mely MSZP-s politikusra hallgassanak a szocialista szavazók. Portálunk újságírója azt a kérdést is nekiszegezte Molnár Zsoltnak, hogy ahogy Molnár Gyula pártelnök korábban elszólta magát, készek-e támogatni a kormányt a kvótaellenes harcában, vagy csak félreértésen alapultak-e Molnár szavai. A PS-Villámvitában Orbán Viktor kötcsei, a Fidesz magyar és brüsszeli ellenfeleinek célzott üzenete is előkerült, nevezetesen, hogy nihilistáknak tartják-e magukat a szocialisták.

Felelős, vagy nihilista ellenzék? Politikai vakság, vagy meggyőződés vezeti a baloldalt akkor, amikor nem utasítják el a menekültek befogadását? Kérdések és válaszok! Pro és kontra 10 percben!