A demokrata elnökjelölt megromlott egészségi állapota után új összeesküvés-elméletek keringnek az interneten. A legújabb teória rossz minőségű fényképek összehasonlításán alapul, így több “nívós” amerikai lap természetesen azonnal címlapjára rakta a fantasztikus “felfedezést”.
Sokak szerint a szeptember 11-i szédüléses incidens után lőtt fényképek egy “teljesen más” Hillary Clintont mutatnak, mint korábban – derül ki a USA Today tényfeltáró cikkéből, melyen két fénykép photoshopolását használva hívják fel a figyelmet az elnökjelölt döbbenetes küllemi változásaira. A legtöbben azt rótták Hillary számlájára, hogy láthatóan “túl jól érzi magát”.

A szemfüles olvasók / képnézegetők szerint a lényeg a részletekben rejlik: az elnökjelölt arccsontját, bőrét, ráncait és testtartását is furcsának találták. Sokak szerint az is rejtélyes, hogy míg az egyik képen fel van tupírozva a haja, a másikon csak úgy lóg lefelé, szinte minden tartást nélkülöz.



Azt sem értették, hogy szeptember 11-én egy jó ideig miért nem vették körbe a biztonsági emberei. Clinton az utcán sétálgatott, azt bizonygatta a bámészkodóknak, hogy nagyon jól érzi magát, és egy kislány mellé is beállt fotózkodni. Ezt felettébb gyanúsnak tartották.

Paul Joseph Watson híres összeesküvés-elméletgyáros szerint muszáj volt dublőrt használni, csak így tudták megmenteni Hillary kampányát. Watson mellesleg évek óta azt terjeszti, hogy Hillary Clinton szifiliszes és/vagy agytumorja van.

Clinton híres hasonlása, Teresa Barnwell pedig rájátszott a paranoiás olvasók szenzációéhségére. Azt kezdte terjeszteni, hogy bizony ő is New Yorkban volt Hillary sétája alatt, de egy idő után leállította a szétrobbanni készülő közösségi médiát, és azt tanácsolta az összeesküvés-elmélet gyártóinak, hogy  feküdjenek le szépen aludni.