Próbáljuk ki a sült csirkét egy kicsit másképp: ízesítsük mézzel.
Hozzávalók: 

4 csirkecomb, 
kevés olaj, 
1 gerezd fokhagyma, 
1-2 evőkanál méz, 
1/2 dl száraz fehérbor, 
1/2 dl zöldséglé (kockából), 
só, 
bors

Elkészítés: 

A csirkecombokat megmossuk, szárazra töröljük, sózzuk, borsozzuk. Kevés forró olajon megpirítjuk, majd egy tűzálló tálba tesszükk, kevés olajat öntünk alá, mellé tesszük a fokhagymát. Meglocsoljuk a mézzel, ráöntjük a bort és a zöldséglevet. Fólia alatt 200 fokon addig pároljuk, míg a hús megpuhul, majd a fóliát eltávolítva, a mézes borral locsolgatva pirosra sütjük. Jól illik mellé a pirított burgonya és a párolt lila káposzta.