Egy képpel és ezzel együtt egy igazán kedves gesztussal próbáltak kedveskedni a német Bundesligában szereplő Mainz csapatának játékosai a hétvégi bajnokin borzalmas sérülést szenvedő Dominik Kohrnak.
Rendkívül súlyos sérülést szenvedett a hétvégi német bajnoki, az Augsburg – Mainz (1-3) mérkőzés 92. percében a hazaiak játékosa, Dominik Kohr. A vizsgálatok az első ijedtség ellenére végül nem mutattak ki törést, "pusztán" a szalagok és az izmok sérültek. Ugyanakkor egy mély, 14 centiméter hosszú, nyílt seb keletkezett a játékos lábán, felszakadt bőre alatt pedig a játékos sípcsontja is láthatóvá vált. A becsúszást követően a vendégek játékosát azonnal kiállították.

"Nagyon sajnálom Dominik sérülését, már személyesen tőle is elnézést kértem. A labdát szerettem volna elérni, mindössze azt szerettem volna, hogy segíteni tudjam a csapatomat az előnyünk megőrzése érdekében. Mielőbbi felépülést kívánok neki!” - tette közzé Facebookon José Rodríguez.


A mainzi együttes tagjai az edzésüket követően egy közös képpel és egy rövid üzenettel kívántak jobbulást ellenfelüknek.