Döbbenetes a szám, 2014-től napjainkig több mint félmillió bűncselekményt követtek el a migránsok, csak Németországban!
Az ijesztő adatot nem a legnagyobb nézettségű német tévéállomások vagy a legnagyobb példányszámú lapok hozták nyilvánosságra. Mondhatni egy elszólás eredményeként került napvilágra.

Holger Münch, a német Szövetségi Bűnügyi Hivatal vezetője a Rheinische Postban ismerte el, hogy alig másfél év alatt, 2014-től napjainkig csak Németországban több mint 500 000 bűncselekményt követtek el a Merkel kancellár által az országba hívott migránsok.

Gyilkosságok, rablás, lopás, kábítószerhez kötődő bűncselekmények, az erőszak szinte minden formája megtalálható a több mint félmillió eset között.

Ma sem tudni pontosan, hogy a több százezer, Németországba zúduló migráns közül hányan érkeztek hamis papírokkal, több tízezer közülük egyszerűen eltűnt a hatóságok szeme elől.

Lényegében lehetetlen ellenőrizni és nyomon követni ekkora embertömeget! Így aztán, ha őszintén beszélnének a német illetékesek, azt is ki kellene mondaniuk, hogy fogalmuk sincs arról, hogy hány terrorista alvóügynök lehet közöttük. A párizsi merénylők magyarországi tevékenysége, összehangolt akciói pontosan mutatják, mekkora is a veszély...

Ami számunkra még inkább megdöbbentő, a kvóták erőltetésével lényegében ezt az iszonyatos konfliktushelyzetet telepítenék szét Európában. Ellenőrizetlen, bizonytalan identitású migránsokat osztanának szét, akár erőszakkal az Európai Unió tagországai között. Lényegében exportálva a Németországban több mint 500 000 bűncselekmény elkövetőjét...

Ez is a kvótanépszavazás egyik fontos tétje...