Habár a pornófilmeknek semmi közük a valósághoz, a bennük szereplők igen hasznos tanácsokkal tudják ellátni az érdeklődőket. A felnőttfilmesek szakmájuknál fogva rengeteget tudnak a szexről, így olyan tippeket adhatnak, amik újra feltüzelik a szerelmi életed, érdemes megfogadni őket!
Ne mondj nemet a szerepjátékra

Egészen fel tudja dobni az együttlétet, ha te, vagy a partnered jelmezbe bújik, ezesetben se elégedj meg azonban a leárazott, poliészter szobalányruhával, érdemes adnod magadra egy kicsit. Jobban fogod érezni magad a bőrödben, ha a ruhád éppen a méreted és nem tapad a bőrödhöz.

Hagyd magadon a ruhát!

Legalábbis néhányat. A pornófilmekben azért nem húzzák le a nők a magas sarkúikat, mert azok hosszabbítják a lábakat, illetve megemelik a feneket, így szexibbnek érezheted magad, párod pedig teljesen odáig lesz a látványtól.

Beszélj csúnyán!

Fontos, hogy szex közben kommunikáljatok a partnereddel, ha pedig csúnyán is beszélsz, egészen beindíthatod vele a párod. Modd el neki mit és hogyan csináljon pontosan, így mindketten jobban fogjátok élvezni az együttlétet.

Figyelj oda a vágyaidra!

Ahhoz, hogy igazán jó legyen mindkettőtöknek, neked is figyelned kell a szükségleteidre és a vágyaidra. Tudd, hogy pontosan melyik pozíiók okozzák neked a legnagyobb gyönyört, ha pedig elérted, néhány percig koncentrálj csak arra, amit érzel!

Forrás: womenshealthmag.com