Én a szokásos mennyiség dupláját készítem és mindig elfogy!
Hozzávalók:
12 csirkeszárny
6 szelet baconszalonna, félbe vágva
1/2 csésze csípős Tabasco mártással
1/3 csésze vaj
szeletelt zöldhagyma (csak a zöld felső rész,a díszítéshez)
fűszersó

Elkészítés:
A tisztított csirkeszárnyakat szórd meg fűszersóval.
Vágd ketté a szalonnákat.
Tekerd be a csirkeszárnyakat a szalonnával.
Tedd sütőpapírra és süsd lassan, 100-105 fokon 2 órán keresztül, vagy használd a grillsütőt.
Közepes tűzön olvaszd meg a vajat és keverd bele a tabasco szószt.
Ha elkészült a szárny, tedd egy nagy tálba és öntsd rá a szószt. Úgy is csinálhatod, hogy abba az edénybe teszed át a szárnyakat, amiben a szószt kikeverted.
Tedd tálalóra, szórdd meh zöldhagymával és élvezd!