A kis­lány nya­ralni ment any­já­val a ten­ger­partra. El­csá­bí­totta, majd el­adta egy albán férfi. Ekkor kez­dő­dött a rém­álom.
Megan szerelmes lett egy albán férfibe, amikor édesanyjával a tengerparton nyaralt. Azt hitte, a férfi is szereti őt. Élete legnagyobb tévedése volt…

Anyja nem tudta rábeszélni a lányt, hogy menjen vele haza Angliába, Megan a férfival maradt Görögországban. Miután a lány anyja visszarepült Angliába,az albán férfi eladta a kislányt egy Leon nevű emberkereskedőnek, aki a gyereket arra kényszerítette, hogy bordélyházakban és az utcán dolgozzon.

A most 25 éves nő nemrég jelentette meg könyvét, amelyben megírta történetét. Hat évig volt szexrabszolga Görögországban!

Az albán férfi azt mondta neki, hogy anyja rákos, és segítenie kell neki. A lányt arra kérte, hogy egy sztriptízbárban dolgozzon addig, míg össze nem gyűlik a pénz anyja kezelésére. A férfi athéni lakásába költöztek, ekkor mutatta be Leonnak, akiről azt hitte, hogy bártulajdonos, de később kiderült, hogy emberkereskedő.

Megan könyvéből kiderül: egyszer arra kényszerítették, hogy 22 óra alatt 110 férfivel feküdjön le.

A lány végül csak azért szabadult meg fogvatartójától, mert egyszer kórházba kellett vinni. Rosszul lett, nem tudták, miért.

Öngyilkos akart lenni, de az orvosok megmentették.

Megan ma Angliában él, és első gyermekét várja.

Sokáig rettegett, hogy az emberkereskedők megtalálják őt és a családját. Ma is magát hibáztatja a borzalmakért.

Sokszor gondolok arra, hogy milyen hülye voltam. Ha visszamehetnék az időben, akkor azt mondanám magamnak, hogy menekülj! Ha visszagondolok a történtekre, akkor mérges és végtelenül szomorú vagyok…

Forrás: ripost.hu