Jelentős útfelújítások zajlanak a településen. Szabó György Róbert polgármester elmondta: az önkormányzat több olyan utca szilárd burkolatát újítja fel, melyek közel 30 évvel ezelőtt készültek.
Elsőként az utak kiegyenlítését végezte el a kivitelező, majd 5 centiméter vastag aszfaltszőnyeggel látta el az utakat. Ezen kívül, hogy a szélük ne töredezzen be, mindkét oldalt 1-1 méter stabilizált útpadkát kaptak. Ezáltal a korábbi 4 méteres helyett 6 méteres útfelületek jöttek létre. A felújításokkal párhuzamosan az utcákban a csapadékárkokat újra kialakították, melyek a jövőben segítik a hatékonyabb vízelvezetést.

Az útfelújítások a Jókai, Zrínyi, Móricz, Óvoda utcát, valamint a Kun, Tavasz és Templom utca egy részét érintik. A munkálatok zajlanak, a Jókai, Móricz, Zrínyi és a Kun utcában már végeztek a szakemberek. A beruházás összköltsége 81 millió forint lesz, ebből az önkormányzat 44 millió forintot nyert pályázaton. A befejezési határidő szeptember 23., de várhatóan előbb végeznek a szakemberek.

A polgármestertől továbbá megtudtuk: szeretnék folytatni az útfelújításokat a település más részein is. A képviselő-testület még az idén pályázatot nyújt be a Templom utca még földes szakaszának leaszfaltozására, valamint elvégeznék az útfelújítást a Csáky utcában. Mindezek mellett szeretnék megoldani a Munkácsy utcában az évtizedek óta fennálló csapadékelvezetési problémát.

Az utak mellett a temető korszerűsítése is zajlik önkormányzati forrásból. Új kapu készül, és egy másikat pedig beljebb helyeznek át, segítve ezzel a keskeny dülőútról való bekanyarodást. A temetőn belül egy L-alakú utat alakítanak ki, melynek köszönhetően a sírokat könnyebben tudják majd megközelíteni a hozzátartozók. Ősszel pedig 60 darab fát ültetnek el az utak mentén.