Már a sokadik szexbotrányába keveredett bele Anthony Weiner demokrata politikus, aki öt éve elbukta kongresszusi képviselői helyét, három évvel ezelőtt a szinte már biztos New York-i polgármesterségét, most pedig a legújabb botránya után már a felesége is otthagyta a javíthatatlan politikust.
A New York Post tette közzé azokat az intim fotókat, amelyet Weiner egy barna szépségnek küldözgetett, míg felesége Hillary Clinton kampányában az elnökjelölt személyi tikáraként járja az országot. Az egyik képen feltűnik Weinerék négyéves kisfia is, amint éppen az alsógatyás, félmeztelen Weiner mellett fekszik.

Valaki bemászott az ágyamba – írta incselkedve Weiner a nőnek, mielőtt elküldte a fotót. A New York Post pedig nemcsak ezt a képet szerezte meg, hanem több tucat félmeztelen Weiner fotót és a teljes levelezést. Ebből kiderül, hogy folyamatosan próbálta a nőt New Yorkba csábítani, de a személyes találkozó nem jött össze.

- Hosszú és fájdalmas mérlegelés után úgy döntöttem, hogy elválok a férjemtől – jelentette be Huma Abedin, aki akkor is a férje mellett állt, amikor az a péniszéről küldött fényképeket legalább hat nőnek, amit véletlenül pedig a nyilvános Twitter-oldalára is kitett, vagy akkor is kiállt mellette, amikor Weiner két évvel később New York-i polgármester-jelöltként egy fiatal lányt próbált behálozni szexképei segítségével.