11 és fél év börtönbüntetésre ítélték azt az amatőr fotóst, aki műtermébe csalogatta áldozatait, hogy ott bedrogozza és megerőszakolja őket.
Férfiak híúságára játszott a bristoli Nigel Wilkinson: az amatőr fotós egy egész látványos műtermet rendezett be otthonában. Ide csalta fel azokat a közösségi oldalakon megismert fiatal, mutatós férfiakat, akiket később itallal kínált, majd elkábított és megerőszakolt. Az italokba kevert kábítószer miatt nem sokkal később már tehetetlenül feküdtek az áldozatok, akiken a 43 éves Wilkinson könnyedén kiélhette perverz vágyait.

A férfit többek közt kétrendbeli nemi erőszak, valamint kábítószer birtoklása miatt 11 és fél év szabadságvesztésre ítélték a napokban, azonban a hatóságok úgy vélik, az áldozatok tényleges száma jóval magasabb lehet. Amikor a rendőrök – egy 19 éves áldozat feljelentése nyomán – első alkalommal a fotósnál jártak, akkor is találtak nála egy kábult áldozatot, akit minden valószínűség szerint ugyancsak meg akart erőszakolni. A perverz fényképész számítógépe számtalan, férfiakról készült meztelen képet is rejtett – írja a Sun.