Egyenruhások verik brutálisan a menekülteket a magyar határon – állítja a Catholic Relief Services (Katolikus Segélyszolgálat) és a Jezsuita Menekültsegítő Szolgálat.
A szervezetek jelen vannak az említett határszakaszon és folyamatosan tűz alatt tartják a magyar egyenruhásokat olyan módon, hogy a nemzetközi bíróságon tucatszám tesznek panaszt a magyar rendvédelmi szervek munkáját illetően.Hazug rémmesékkel paprikázzák fel a közhangulatot, olyan történetekkel töltik meg a sajtó hasábjait, melyben a rendőröket szörnyetegként festik le.

Az említett szervezetek szerint a magyar határvédők kutyákkal haraptatják a menekült gyermekeket, könnygázzal fújják le és gumibotozzák a nőket és férfiakat, akik Magyarországra próbálnak bejutni. A liberális sajtó természetesen azonnal felkapja a témát és telekürtöli felületeit ezekkel a rémmesékkel, melyeknek a valósághoz semmi köze sincsen. A média magyarellenes gazemberei egymással versenyezve írják hazánk fegyveres testületeiről szóló elmarasztaló hangvételben fogant förmedvényeiket.

A Human Rights Watch nevű emberjogi szerveződés még júliusban közölt olyan hangú jelentés melyben a magyar rendőröket önmagukból kivetkőzött, brutális verőlegényeknek, köztörvényes bűnözőknek ábrázolja.

Ezek mellett a Helsinki Bizottság már több alkalommal élt panasszal, miszerint az általuk megkérdezett gyermekkorú menekültek egybehangzóan állították, hogy a magyar határon kegyetlen verést kaptak az egyenruhásoktól. Ezeken a meséken felbuzdulva több liberális újságíró is készített interjút menekültekkel Szabadkán, akik szélsőséges fellépésekről beszélnek az egyenruhások részéről. Nem tudják viszont azt, hogy az őket ütlegelők valóban rendőrök-e, ahogy ők mondják lehetnek azok az emberek önkéntesekből álló, neonáci határvédők is.
Segítünk a szélsőséges sajtónak, hiszen olyan mértékben lepte el az agyukat a magyarok iránti gyűlölet, hogy nem képesek higgadtan gondolkodni. A magyar határvédő szervek szakszerűen végzik munkájukat a kiemelt kockázatú határszakaszon, betartva a törvényes keretet és a nemzetközi egyezményeket. Semmiféle túlkapásokat nem tudtak ezidáig bizonyítani.

Hogy miért? Mert egyáltalán nem voltak ilyenek! Ha lettek volna, már teli volna velük a nemzetközi sajtó. Neonácik lennének az állítólagos elkövetők? Csak nem gondolják komolyan, hogy a belügyminisztérium felkéri a hazai neonáci szervezeteket (ha egyáltalán vannak ilyenek), hogy biztosítsák a szerb-magyar határt? Vagy a liberális média a magyar rendőri és honvédségi szerveket neonácizza le? Nem tudni mire gondolnak.

Az viszont kiválóan érzékelhető, hogy teljes erővel uszítanak a déli határszakaszunkon kiválóan helyt álló egyenruhások ellen. A magyar állampolgárok zöme viszont jelesre értékeli a munkájukat azoknak az embereknek, akik az extrém nyári kánikulában, meglehetősen puritán körülmények között éjjel-nappal őrt állnak Magyarország felett. Vigyázzák és őrzik a nemzet biztonságát, zavartalan működését. Büszkén viselik az egyenruhát, melyet nem fognak hagyni bemocskolni.

A továbbiakban is helytállást kívánunk nekik! Tartsanak ki, mert jönnek még jobb idők!