Rossz világ jön minden migránspátyolgató idiótára, ha Trump megveri a liberális pénzügyi világ által támogatott Hillary Clintont
Amit ez az ember elért már eddig, az maga a csoda. És most nem a milliárdjaira gondolok, mert az nem csoda. Azért – a spekuláns Sorossal ellentétben – keményen megdolgozott.

Arról beszélek, hogy ez az ember a totális média ellenszélben elérte az elnökjelöltséget. Ez az ember mert önmaga lenni, mert nyíltan, őszintén beszélni olyan témákról, amelyek eddig tabunak számítottak a liberális világrendben. ráadásul úgy mert beszélni ezekről, hogy tudatosan fölrúgta azt a political correctness (politikai korrektség) elnevezésű rendet, amiről egyre többen látják be, hogy tulajdonképpen nem más, mint elmebaj. Torz elmék torzszülött elvei. És erre Trump a maga nyersességével, szókimondásával minden alkalommal rávilágított. A feketére azt mondta, hogy fekete, a fehérre, hogy fehér, a bevándorlóra, hogy bevándorló, a bűnözőre, hogy bűnöző, Clintonra, hogy korrupt.
És kimondta, hogy Merkel menekültpolitikája őrültség. És hogy elnökként kiutasítja az USA-ból a 11 millió illegális bevándorlót, és az összes szíriai „menekültet”.

Azaz, totálisan ellentétét tenné elnökként annak, amit Soros György és az általa pénzelt Hillary Clinton, illetve Barack Obama képvisel.

Trumppal nyerne az egész világ, kivéve Soros Györgyöt és liberális, kozmopolita, multikultur bandáját. De ezek vereségével is a világ nyerne. Tipikus win-win szituáció…

VIA