Kiirtaná az európai embereket, hogy migránsokat telepítsen a helyükre Soros György.
Nemcsak a bevándorlást szorgalmazó politikusokat és szervezeteket, hanem abortuszpárti civileket is támogat Soros György amerikai üzletember – derült ki a DCLeaks jelentéseiből. A milliárdos alapítványairól kiszivárgott információk szerint Soros elsőként az abortusszal szemben rendkívül szigorú ír törvényeken változtatna. Magyarországon tavaly több mint 40 ezer terhességmegszakítást hajtottak végre.

Soros György alapítványain keresztül jelentős összeggel támogatja azokat a szervezeteket, amelyek a szigorú abortusztörvények ellen küzdenek, és a következő három évben jelentős kampányokra készülnek, hogy lazítsanak a szabályokon – derül ki a milliárdos alapítványairól kiszivárgott DCLeaks-jelentésekből.

Írország célkeresztben

A DCLeaks.com által kiszivárogtatott információk szerint létezik egy hároméves terv, amelyet Soros finanszíroz, és e terv keretében kívánja eltöröltetni az emberi életet védő (pro life) törvényeket szerte a világon. A dokumentumok Soros Open Societies Foundations nevű alapítványának tulajdonát képezik, és többek között a női jogok 2016-19-re vonatkozó, Soros-féle stratégiája is egyértelművé válik belőlük.

A terv az, hogyelőször Írországra „csapnak le”, modellként használva az országot arra, hogy megmutassák, hogyan kell megsemmisíteni az élethez való jogot biztosító törvényeket

Forrás: origo.hu