A mel­lét fog­dosta, a nya­kát csó­kol­gatta és pró­bálta le­venni az ál­do­zat pó­ló­ját az a mig­ráns, aki egy met­ró­alul­já­ró­ban zak­la­tott egy 25 éves lányt.
Nagy erőkkel keresi az osztrák rendőrség azt a férfit, aki egy 25 éves egyetemista lányt zaklatott szexuálisan a neubaugassei metrómegállóban. Az elkövetőről térfigyelő kamerás felvétel is készült. Miután az eset még június 19-én történt, de továbbra sem lett meg a támadó, így a rendőrség a lakosság segítségét kérte.

A krone.at értesülései szerint a fiatal nő egy szórakozóhelyen volt a Mariahilfer Strassén, ahonnan a kora reggeli órákban távozott. Ekkor kezdte az ismeretlen férfi követni. A metróaluljáróban szinte nem volt senki, így a férfi a falhoz szorította a lányt, és elkezdte fogdosni a melleit, csókolgatni a nyakát, valamint arra törekedett, hogy mihamarabb levegye a pólóját.

Szerencsére a fiatal nő olyan hevesen védekezett, hogy a támadó menekülőre fogta végül. A feltételezett elkövető 20 és 25 év között lehet, kb. 185 cm magas, színes bőrű, fekete hajú és barna szemű.

Forrás: ripost.hu