A bihari kisváros külterületén utakat és járdákat újítottak fel, fejlesztették a közvilágítást és rendbe tették a buszmegállót is. A beruházást Tasó László közlekedéspolitikáért felelős államtitkár adta át.
Már a közlekedők is birtokba vették az új útszakaszt Komádi külterületén. Dobaipusztán most fejeződött be az a beruházás, amelynek részeként, több mint 800: méteres hosszúságban erősítették meg a burkolatot.

- A vidék megtartó erejéhez nagyon fontos, hogy az infrastruktúra fejlődjön, itt egy olyan mart aszfalt út volt, amin közlekedni is nehezen lehetett, ezt váltotta fel most ez a nagyon jó minőségű út – mondta el Tóth Ferenc, Komádi polgármestere.

Több mint 500:0 négyzetméter kapott új aszfaltot. Nemcsak az út készült el, megépítettek három útcsatlakozást és kijavították a járdát is. Ezen túl kialakítottak egy új buszfordulót és korszerűsítették megállót. Kicserélték a lámpatesteket és most már a szomszédos utcában is van közvilágítás. A teljes beruházás csaknem százmillió forintba került, és állami forrásokból valósult meg.

- Nemcsak a százmilliárdos, hanem a százmillió forintos beruházás is fontos Magyarországon a közösségek számára, és ez is azt segíti elő, hogy az itt élő emberek itt maradhassanak, legyen lehetőségük innen eljárni dolgozni vagy éppen itt helyben lehetőséget teremteni a továbblépéshez – jelentette ki Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős államtitkár

A településen további utak felújítását tervezik és kerékpárutat is szeretnének. Abban bíznak, hogy ezeknek a megvalósítására pályázati forrásokat tudnak majd igénybe venni.