Valamilyen eszközzel erőszakolhatták meg azt a kétéves kislányt, akinek az életéért egész éjjel küzdöttek az orvosok az eset után.
Egyelőre senki nem vállalta magára a bűncselekményt – írja a Blikk. A lap úgy tudja, a gyerek sérülései arra utalnak, hogy valamilyen eszközzel becstelenítették meg.

A kislányt a szexuális erőszak után egy nő be akarta adni a terézvárosi gyermekotthonba, mondván nem tudja ellátni. Az ottani nevelők vehették észre a kicsin a sérüléseket és ők értesítették a mentőket is, akik kórházba szállították a kislányt.

A gyerek nagyobbik testvérét már elvette tőle a gyámhivatal, vélhe­tően ezért vitte be a megerőszakolt kislámyt is a hatósághoz – írja a lap. Szinte biztos, hogy a pici lányt sem kaphatja vissza az anya, ha netalán meggondolja magát.

A hírek szerint a kétéves már jobban van, talán maradan­dó testi károsodása sem lesz. A lelki sérülés gyógyulása közle sem ennyire biztos, szakemberek szerint már ilyen kis korban is maradandó károkat tud okozni egy ilyen szörnyű eset.