Bilincsben vezették el a bíróságról a csömöri pedofilt, aki két gyermeket rontott meg. M. P. beismerte: nem tudja legyűrni beteges vágyait.
Remegő hangon mesélte el szörnyű tetteit a beteg férfi © Bors
M. P.-t az ügyészség szexuális erőszakkal és gyermekpornográfiával vádolja. A bíróságra a 37 éves vádlott ügyvédek kíséretében, szabadlábon érkezett. A 190 centi magas, vékony testalkatú férfi egyszerű, kopottas öltözéket viselt. Sokatmondó, hogy a bírónak figyelmeztetnie kellett: tűrje be az éppen lecsúszni készülő nadrágját, elvégre nem otthon, hanem a bíróságon van.

A takarítóként dolgozó férfi sokkoló vallomást tett önmagáról. Naponta többször is önkielégítést végez. Édesapjáról elmondta, hogy meleg volt. M. P. a nála fiatalabb leány testvérét molesztálta, ő volt az első áldozata. Bíróság előtt azért áll, mert az elmúlt évek során két gyermekkel is viszonya volt. Egy bakfissal az együttléteket fényképen is megörökítette. A viszony – a férfi szerint –, kölcsönös volt. Szerelmi kalandjának az vetett véget, hogy a lány intézetbe került.

A számítógépén lévő több mint 11 ezer fotót többször is megpróbálta kitörölni, de a képek újranézése csak növelte szexuális étvágyát. Ekkor szemelte ki második áldozatát, kolléganőjének kislányát. A gyerek akkor még csak ötéves volt. Az első lépésekre négy évet várt. Az ekkor is még csak kilencéves gyerekkel rengeteg időt töltött, majd különös játékra invitálta, amelynek a végén hozzáérintette nemi szervét a kislány nemi szervéhez. Ez megrémítette a kicsit. A férfi pedig, hogy vágyait elfojtsa, egy pelenkát húzott a kislány ágyékára.

M. P. mindezt remegő hangon mesélte el. A hallgatásért cserébe MP3 lejátszót és tornazsákot adott a kislánynak. A férfi a történtekért a lány édesanyját is hibáztatta, aki szerinte jól láthatta pedofil hajlamának jeleit. Végül lebukott, miután a lány elmondta szörnyű titkát édesanyjának.

– Beteg ember vagyok, tudom magamról. Függő vagyok, ezek a fotók csak arra szolgálnak, hogy elfojtsam a függőségem – vallotta a tárgyalás végén.

– Megbántam, amit tettem. Elvettem a lány szívét, a lelkét és majdnem a testét is – mondta a tárgyalás végén megtörten.