Nyolc hónappal a véres párizsi merényletek után fény derült az Iszlám Állam legborzasztóbb tettére. Bár a rettegett terrorszervezet brutális kivégzéseiről szinte hetente beszámol a világsajtó, ilyen kegyetlenségek még talán sosem kerültek a nyilvánosság elé.
Nem véletlen, hogy a Bataclan klubban elkövetett mészárlás nyomozati anyagát eddig nem merték közzétenni!

Az eddig napvilágot látott hírek szerint a párizsi színházban a szélsőségesek 2015. november 13-án 90 ártatlan embert mészároltak le, akik az Eagles of Death Metal nevű banda koncertjére érkeztek. A rendőri jelentésből kiderült, hogy a terroristák nem csupán lelőtték az ott bulizó fiatalokat, de brutálisan meg is csonkították a holttesteket.

A The Sun sokkoló beszámolója szerint egy fiatal női áldozaton szexuális erőszak nyomait fedezték fel. Nemi szervét az aktus után késsel szétvagdalták. Több férfit kiheréltek, volt olyan, akinek a csonkítás után szájába tették intim testrészeit. Több áldozatot lefejeztek a terroristák, ám olyan is volt, akinek a szemét vájták ki a szemüregéből.

A nyomozást vezető Georges Fenech nyilvánosan megerősítette a hírek valódiságát. Elmondta, több holttestet nem mutattak meg az áldozatok hozzátartozóinak, mert felismerhetetlenül szétroncsolódtak a mészárlásban.