Hiába az elsősegély és a mentők gyors helyszínre érkezése, nem tudták megmenteni annak a csecsemőnek az életét, akit anyja egy bevásárlóközpont díszkútjába fojtott szombat este a dél-kaliforniai Myrtle Beach-en.
Jameisha Alexander a brutális tett után elmenekült, ám két órával később elfogták, köszönhetően annak, hogy 30 kilométerrel távolabb balesetet szenvedett. Noha a hatóságok nem hozták nyilvánosságra, mi vehette rá a gyilkosságra a 24 éves nőt, a család úgy véli, Jameisha egyszerűen belerokkant a szülést követő időszakba.

A 24 éves nő összeroppant a teher alatt, amit a pici és a munkába való visszatérés okozott – szörnyű tettét azonban ez sem igazolhatja

„Imádta a gyermekét, de úgy érzem, egyszerűen nem tudott mindent egyedül csinálni” – nyilatkozta a lány édesanyja, Sandra Jones. Az asszony szerint az vezethetett lánya összeomlásához, hogy rendkívül ideges volt a munkába való visszatérése miatt a szülés után – emellett igyekezett független maradni: senkitől sem akart segítséget kérni a picivel kapcsolatban – írja az Emirates 24/7.