Az erőszak elől menekülnek és megölik azokat, akik segítő kezet nyújtanak nekik.
Egy héten belül három véres támadás is történt Németországban, ami a német befogadó politika bukását jelenti - véli a die Krone német lap főszerkesztője.

Würzburg, Reutlingen, München és Ansbach mind azt mutatja, hogy a német (és osztrák) kormány elvesztette a kontrollt a szír, afgán, marokkói és tunéziai "vendégei" felett.

Merkelnek és az európai bevándorláspárti pártoknak eddig nagy szerencséje volt. A média jelentéktelen tényként kezelte a nemi erőszakokat, a szexuális támadásokat, a késeléseket, a kábítószer bűncselekményeket, a rablásokat és így tovább. A tetteseket ártalmatlannak beállító politikának és médiaközvetítéseknek azonban most vége. Az áldozatok hozzátartozóinak teljesen mindegy, hogy az elkövetőt az Iszlám Állam küldte, vagy az magától radikalizálódott, lelki bajai voltak vagy zaklatták; mivel a kioltott emberi életeket egyik sem magyarázza.

A tény az, hogy ezeket a külföldről érkező merénylőket, nem kellett volna kontrollálatlanul szabadon beengedni Németországba, amiben az osztrákok is hibásak. Több tucat család menekülhetett volna meg a mérhetetlen szenvedéstől, ha az nem így ment volna végbe.

Minél több fiatal férfi érkezik, annál nagyobb a bűnözés.

A szakértők előre megjósolták, hogy mi fog történni. A Krone-nak például már korábban azt mondta Jürgen Müller igazságügyi szakértő, hogy kevesebb fiatal férfi egyenlő kevesebb bűnözéssel, mivel a legtöbb bűncselekményt 15-30 éves férfiak követik el.

Tehát: minél több a fiatal férfi, annál több bűncselekmény történik egy társadalomban - és a több százezer beáramló migráns többsége férfi és fiatal.

Ausztria szerepe is megkérdőjelezhető

Az osztrákok eddig szerencsések voltak, náluk nem követelt áldozatot a migránshullám, miközben sokszor szemet hunytak a terroristák és a radikális iszlamisták felett.

Példának okáért az isztambuli repülőtéren történt terrortámadások mögött álló férfi Ausztriában kapott menekültstátuszt. Ahmed Csatajevről rengeteg információval rendelkeztek a szakemberek, csak senki sem rakta össze a mozaikdarabokat.

Vége a migránsálomnak

A jogállamnak újra működnie kell, akkor is ha ehhez nagyobb erőfeszítés szükséges. A szakértőknek az adatokat össze kell gyűjteniük, majd elemezniük és fel kell dolgozniuk azokat, aztán pedig ki kell szűrniük a gyanús vagy hiányos elemeket. Nem akarjuk azt hallani, hogy ez nem lehetséges pénz- vagy emberhiány miatt. Meg kell tennünk a gyerekeink és saját érdekünkben.