A korábbi filmeket már lehet látni a nagyerdei Ködszínházban, a két új kisfilm premierje hétfőn este lesz.
Igazi helyi látványossággá vált a Nagyerdőben a Ködszínház. Az elmúlt két évben megszokták, megszerették és keresik a debreceniek, a városba érkező turisták ámulattal figyelik a különleges vízi attrakciót, melyben a fellövellő vízsugarakat különféle színű fényekkel világítják meg, a vízfalra pedig a városról szóló kisfilmeket vetítik ki.

A Ködszínház harmadik évada július 15-én, pénteken este egy eredményes főpróbával kezdődött el, mostantól minden este működik az attrakció. Szombaton és vasárnap a Debrecen Televízió által készített négy rövidfilmet lehet látni, a két új film premierje hétfőn este 9 órakor lesz.

Az új filmek közül az egyiket ugyancsak a DTV munkatársai készítették. A Debrecen Televízió új alkotása egy kislány szemszögéből mutatja be a várost, a film segítségével végigjárhatja a szemlélődő Debrecen legismertebb részeit és egy kiválóan hasznosítható összefoglalót kap abból a számtalan élménykínálatból, amit magában rejt a cívisváros. Érdekessége a filmnek, hogy az nem csupán egymás után vágott képeket villant fel, hanem egy történetet mesél el, így a néző – amellett, hogy megismerheti a várost – gyönyörködhet a látványos produkcióban, a film folyását követve jól is szórakozhat.

A Ködszínházban minden nap este 8-tól, 9-től, 10-től és 11-től van vetítés. Hétfőn viszont nem 8, hanem 9 órára várják az érdeklődőket, az új filmek premierjére. Ekkortól négy korábbi és két új film lesz majd látható a Ködszínházban. Bízzunk benne, hogy addigra az időjárás is kedvezőbbre fordul.