A nőt a börtönben is jobban érdekli a saját külseje, mint az, hogy hidegvérrel kivégzett egy kislányt.
Mindenkit sokkolt az a történet, amikor egy dada lefejezte a rábízott 4 éves kislányt. A nő a bíróság előtt is folyton nevetett, azt mondta, Allah mondta neki, hogy le kell vágnia a kislány fejét, így akarta megbosszulni, hogy Putyin bombázni kezdte Szíriát.

A 38 éves Gyulchehra Bobokulova börtönbe került, bár a pszichológusok őrültnek nyilvánították. A kezelések után nem tudják kizárni, hogy újra ölne.

A börtönben Bobokulova azt mondta, megbánta, amit tett.

Azt hiszem, rossz dolgot tettem. Megbántam. Most itt vagyok, a gyerekeim nélkül, és senkinek sincs szüksége rám” – mondta.

Az orvosi szakvélemény ellenére nagyon is hidegfejűen nyilatkozott, azt mondta, pontosan jól tudja, mit csinál. „Három évig alá kell vetnem magam a kényszergyógykezelésnek, de utána szabad leszek. Elengednek”- mondta. Követelte, hogy Oroszország adja ki szülőhazájának, Üzbegisztánnak, és akkor ott végezték volna a kezelését. Arra panaszkodott, hogy az orosz gyógyszerek miatt „ronda és kövér” lesz. Megrögzött módon aggódik a külseje miatt.

Az orvos, aki a börtönben kezeli, azt mondta, a nő most jól viselkedik, nem támadt meg senkit a börtönben, ez azonban csak a gyógyszereknek köszönhető. Az orvos szerint ha abbahagyná a gyógyszer szedését, ismét vérengzésbe kezdene – írta a Daily Mail.