A VI. Országos Nyugdíjas Ki Mit Tud? harkányi döntőjén arany minősítést kapott az Országos Nyugdíjas Polgári Egyesület Karcagi Szervezetének Kunhalom Színjátszó Köre, Murvainé Láng Róza pedig ezüstöt kapott versmondására.
– Októberben alakultunk azzal a céllal, hogy a tagoknak karácsonyi műsort adjunk. A sikerek után jött az ötlet, mérettessük meg magunkat az országos versenyen. A harkányi döntő előtti felvonuláson mi parasztblúzban, a fiúk parasztingben vonultak, s karcagi jellegzetességként a Szopkó család sajtjait kínáltuk – mondja Róza. 

– A buszmegállós jelenettel az esélytelenek nyugalmával indultunk el a döntőbe, hiszen a középdöntőn láttuk, hogy nyugdíjas színészek is vannak más csoportokban. A legjobban mi voltunk meglepődve, amikor a zsűritől arany minősítést kaptunk – árulja el Czinegéné Erzsike. – Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Rozikának ragaszkodnia kell a vers minden sorához, de mi mindig kitalálunk valami újat. Az is lehet, hogy legközelebb táncot is beépítünk a műsorunkba – sorolják a kör tagjai, akiknek a jelmezeket Kovács Zsigmondné készíti.