Átvágták a torkát, háromszor meglőtték, mégis életben maradt egy 20 éves lány, aki saját vérével „mondta el”, mi történt vele.
Súlyosan sebesülten vánszorgott egy főút mentén egy 20 éves lány az ukrajnai Rivne megyében. Fél kilométert kellett megtennie, hogy a legközelebbi falu első házához érjen. Beszélni nem tudott, így nem értették a ház hajnalban felébresztett lakói, mi történt vele. Ezért a tükörhöz vonszolta magát, és a saját vérével írta rá, hogy meg akarták ölni.

Csodával határos, hogy életben maradt. Három lőtt sebbel, nagy vérveszteséggel, a nyakán késtől származó nyílt vágással kaparászott az ajtón. A penge elvágta a hangszálait, ezért némult meg. Az élete azonban már nincs veszélyben.

A rendőrség szerint a lányt, aki egy menő üzletben dolgozott eladóként, a barátja próbálta megölni. A 34 éves férfi fél éven át udvarolt neki, eleve az volt a hátsó szándéka, hogy kirabolja az üzletet. Az ominózus napon zárás előtt, símaszkban támadt: megszerezte a pénztárgépben lévő 60 000 hrivnyát (690 ezer forintot), és a rémült lányt is magával rángatta. A városon kívül kirakta a kocsijából, háromszor rálőtt, és átvágta a torkát – írta a Kárpáti Igaz Szó.