Mocskos és aljas az európai politikai elit. Gusztustalan és férges a politikájuk. Amíg a terroristák napról-napra gyilkolják az embereket, addig az agyalágyult degenerált pszichopaták nem megoldáson gondolkodnak, hanem a legnagyobb gondjuk az,  hogy (jaj most hova sza_jak) mi lesz ha megerősödnek a radikális pártok.
Hát ilyen mentalitással és hozzáállással, ami a nyugati politikai elitet jellemzi nem csodálkoznék azon, ha a nyugat európaiak többsége egy új Adolf Hitlerre szavazna. Mert egyszerűen hülyék vagytok!

Veszélyes jövő vár Európára, ha a szélsőjobboldal megerősödik Németországban és Franciaországban annak hatására, hogy összekötik a terroristacselekményeket a bevándorlással – áll az amerikai Foreign Policy szaklap egyik cikkében. Ez a cikk Nizza és a baltás támadó után, München közben, de Reutlingen és Ansbach előtt született meg, a szerző pedig nem attól tartott, hogy diákok halnak meg egy önbizalom-hiányos srác kezétől, hanem attól, hogy ez politikailag visszaüt, és a választópolgár kapcsolatot talál a bevándorlás és a lövöldözés között.

A müncheni rendőrfőnök nagyon sürgősen leszögezte, hogy semmiféle kapcsolat nincs, nem is lehet, egy rossz sorsú fiú tragédiája vezetett a szörnyűséghez, majd Angela Merkel, a haza bölcse közölte, meg fogják vizsgálni, mi volt a lövöldözés hátterében, s azt is, miként radikalizálódott a würzburgi, migránsként érkezett baltás támadó. Majd a sajtósok megmagyarázzák, hogyan kell duplagondol segítségével szétválasztani Merkel asszony szavait, hogy azok azt jelentsék, ami politikailag kifizetődő.

Nehogy a liberális eszme kárt szenvedjen, nehogy a buta lakosság az elszigetelt, más és más hátterű gyilkosságokat összemossa, s végül rákérdezzen, van-e bármi felelőssége ebben a kancellárnak. Jó irányba halad-e Németország, érdemes-e az olcsó munkaerő és az általános humánum érdekében vállalni az egymást követő vérengzéseket?

Könnyű azt mondani, hogy a sorozatos támadások elszigeteltek, nincs kapcsolatuk egymáshoz, nincs vallási vagy politikai hátterük, és meg is lehet magyarázni, persze, egyetemeken tanítják a kommunikációs technikákat. Azt is ugyanolyan könnyű mondani, hogy minden migráns potenciális gyilkos, ugyanannak az éremnek a másik oldaláról van szó.

A szélsőséges liberalizmus tagadja a közösségek létjogosultságát is, egyének alkotják az országokat, így természetesen minden elszigetelt, a müncheni lövöldözőnek és az ansbachi öngyilkos robbantónak is van személyes élettörténete, voltak jobb és rosszabb napjai, kedvenc étele és focicsapata, és indokai szörnyűséges tettére.

Ha viszont idáig csupaszítjuk a Németországban történő eseményeket, akkor eljutunk odáig, hogy felelős nélkül lehetett embereket lemészárolni, és soha semminek nincs következménye. Csakhogy a közösség létezik. Németország is létezik, Franciaország is, sőt, Európa is, függetlenül attól, hogy milyen rossz állapotban van épp az EU. Hatással vannak egymásra az emberek, a fiatalok egy része tényleg céltalanul lődörög, és egy nagyobb vérfürdő hallatán azt gondolja valamelyik szomorú és gyenge lelkű srác, hogy ezt bizony ő is meg tudná csinálni. Igaza is van. Meg tudja csinálni. Az életével fizet érte, de senki se tudja megállítani. Egy számítógép kell hozzá, semmi más.

A migránsok nagyon nehéz helyzetben vannak, hiszen ők messziről jöttek, ahol mások a szokások, más a nyelv, más a kultúra, mások a színek, az ízek. Idegen földön van, barátok nélkül, németnek túl iráni, iráninak túl német, segélyekből él a család, és minden megkérdőjeleződik, amit eddig tanult és hallott.

Súlyos identitásválsággal küzdenek, s ez nem attól függ, hogy ajándékcsomagokkal várják-e a határon őket, vagy sem. Nem lehet egyetlen ország se olyan gőgös, hogy lenézze az idegenek tömegét, azt feltételezve, hogy automatikusan integrálódni fognak, hiszen ez a kultúra felsőbbrendű.

Ahogy nem lehet senki olyan vakmerő, hogy egyszerű naivitással rábízza az ország biztonságát és stabilitását az ismeretlen bevándorlók jóindulatára, majd ha történik valami, akkor internetes fórumokon harcol a békéért, és azt ígéri, hogy imádkozik az aktuális városért, ahol gyilkoltak. Mert ez a valóság nem virtuális.

Forrás: magyaridok.hu