Hiába az összetartó család, a szakmai sikerek, problémák mindenhol vannak. Pindroch Csaba nem is tagadja, lassan fél éve jár pszichológushoz, és állítja, minden téren sokkal jobb neki így.
Fotó: RAS-archívum
Régi álmát sikerült megvalósítania Pindroch Csabának! A Balatonföldváron tartott „Segítség! Megnősültem!” című regényből készült színdarab bemutatóján egy igazi megmérettetésre készült, elvégre ő egyedül állhatott színpadra. Mindez persze nem meglepő annak tudatában, hogy a színész egyben előadója, színpadi kivitelezője és producere is a darabnak – írja a Hot magazin.

„A férfi, akit játszom, szereti a feleségét, de vannak problémák. Talán nem is a feleséggel, hanem inkább a női nemmel. Amikor ezzel szembetalálkozik az ember egy könyvben vagy színházi előadásban, boldogan felsóhajt, hogy nem csak nála van így. Az üzenete pedig az, hogy egyetlen dolog rosszabb a férfi-női kapcsolatnál, a házasság összes nyűgjénél: a magány" – nyilatkozta Pindroch a fidelio.hu oldalnak.
Sokan gondolhatják, mit tudhat ő erről? Elvégre példás családapaként, tizenhat éve alkot egy párt feleségével, Verebes Lindával, akivel három gyermeket nevelnek. A biztos háttér és botránymentes élet ellenére viszont őt sem kerülik el a problémák. A színész lassan fél éve jár pszichológushoz, ugyanis nem szeretné problémáival a közvetlen környezetét terhelni.

Nem szégyellem, pedig azt hittem pár éve, hogy ez ciki lesz. Nem kell traktálnom a barátaimat, így amikor találkozunk, mással tudjuk tölteni az időt. Még nagyon gyerekcipőben jár ez a dolog, de mindenkinek nagyon ajánlom. Annak is, aki azt gondolja, hogy ez nem annyira macsós, mert nekem működik – mondta a színész a Ridikül című műsorban, és megjegyezte, egy férfi életében lehetnek olyan dolgok, amiket egy szakembernek sokkal könnyebben el tud mondani, mint barátainak vagy feleségének.